Feestweek 2021 gaat helaas niet door

Feestweek 2021 gaat helaas niet door

Beste Schutters en volgers,

Na veel wikken en wegen hebben wij moeten besluiten om ook dit jaar de Feestweek niet door te laten gaan. We hebben diverse gesprekken gehad met de evenementen coördinator van de Gemeente Hoogeveen. Zij geven duidelijk aan dat een ‘normaal’ tentfeest nog niet mogelijk is. Wij, CFN, zijn van mening dat onze feestweek een FEEST moet zijn waar een ieder zorgeloos naar toe kan / moet kunnen gaan. Bij het wel door laten gaan zouden wij moeten gaan werken met het concept ‘testen-voor-toegang’ en wanneer wij er voor zouden kiezen om niet met dit concept te gaan werken dan moeten wij de 1,5 meter samenleving garanderen. Jullie snappen allen dat dit niet mogelijk is in een tent!

We hebben daarnaast nog gekeken of een buitenactiviteit mogelijk zou zijn; een zeskamp o.i.d. Ook hierbij geldt: sporten mag, bezoekers op afstand en de organisatie van deze activiteit (wordt door de Gemeente gezien als een evenement) moet wederom de 1,5 meter kunnen garanderen. Controle hierop zal erg streng zijn!

Om niemand voor de spreekwoordelijke borst te stoten, hebben wij de weg van de minste weerstand gekozen; cancelen van de Feestweek en ook het eventuele alternatief! Hoe jammer wij het ook vinden!!

Wij wensen jullie allen alvast een fijne vakantie en hopelijk tot volgend jaar!!


Edwin Talen
Vragen of wil je vrijwilliger worden?
Neem contact op met ons!