PubQuiz

PubQuiz

In de avond van dinsdag 27 augustus vindt de PubQuiz plaats in de feesttent van Noordscheschut. Dit jaar een compleet nieuwe quiz met nieuwe vragen voor oud én jong!! Er wordt weer gespeeld middels 1 mobiele telefoon of tablet. Zorg er dus voor dat je batterij goed opgeladen is!! De pubquiz is tevens een onderdeel van de stratencompetitie waarbij voor de eerste 10 straten punten te behalen zijn.

Vrije opgave

Vrije opgave is mogelijk. Dit voor maandag 26 augustus 15.00 uur via pubquiz@feestweeknoordscheschut.nl. vermeld bij de opgave de namen van je teamleden en natuurlijk je teamnaam. Maximaal 5 personen per team. Kosten bedragen € 2,50 p.p. en dienen deze avond voor aanvang gepast en contant te worden voldaan. Minimale leeftijd 14 jaar.

Voor de nummer 3, 2 en het winnende team liggen er mooie geldprijzen klaar. Uiteraard spelen de straten ook mee voor de prijzen, mocht dit het geval zijn.

De tent is geopend vanaf 18.30 uur en tussen 18.30 en 19.00 uur kunnen de vrije opgave teams hun deelnamekosten betalen (alleen contant). Het is op de avond zelf niet meer mogelijk om je op te geven!


Allard Kleine
Vragen of wil je vrijwilliger worden?
Neem contact op met ons!