PubQuiz Typisch Holland

PubQuiz Typisch Holland

In de avond van dinsdag 23 augustus vindt de PubQuiz "Typisch Holland" plaats in de feesttent van Noordscheschut. Een geheel nieuw concept waarbij je dit keer wel je telefoon moet gebruiken. De pubquiz is tevens een onderdeel van de stratencompetitie waarbij voor de eerste 10 straten punten te behalen zijn.

Vrije opgave

Vrije opgave is mogelijk. Dit voor maandag 21 augustus 15.00 uur via pubquiz@feestweeknoordscheschut.nl. vermeld bij de opgave de namen van je teamleden en natuurlijk je teamnaam. Maximaal 5 personen per team, waarbij 1 telefoon gebruikt moet worden. Zorg dus voor een volle batterij!!! Kosten bedragen € 2,50 p.p. en dienen deze avond voor aanvang gepast en contant te worden voldaan.

Voor de nummer 3, 2 en het winnende team liggen er mooie geldprijzen klaar. Uiteraard spelen de straten ook mee voor de prijzen, mocht dit het geval zijn.

De tent is geopend vanaf 18.00 uur en tussen 18.00 en 18.30 uur kunnen de vrije opgave teams hun deelnamekosten betalen (alleen contant). Het is op de avond zelf niet meer mogelijk op je op te geven!


Allard Kleine
Vragen of wil je vrijwilliger worden?
Neem contact op met ons!