Schutsfeest

Schutsfeest 2019! De line-up is inmiddels bekend!
Vrijdag 7 juni
Trek je zomerse outfit aan en feest mee op de muziek van de altijd vrolijke Feest DJ Maarten, welke deze avond vergezeld wordt door 2 prachtige danseressen. Dans jezelf in het zweet en koel daarna heerlijk af onder de mega schuimkanonnen.
De tent gaat open om 19.30 uur en het feest start om 20.00 uur tot 00.00 uur.
Zaterdag 8 juni
Natuurlijk worden onze “toekomstige” feesttentbezoekers niet vergeten. ’s Middags staat daarom in het teken van een KINDERMIDDAG met medewerking van Mars de Energiemaker (ook wel bekend als Marcel Kroes). Hij zal een fantastische show neerzetten vol met grappen, magie en nog veel meer. Daarnaast staan er buiten, tijdens de pauze, 4 springkussen en is er gratis ranja voor de kids. Voor de ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden zal er een terras buiten staan (met bediening) en tevens de mogelijkheid voor een hapje eten van de Snackwagen. Aanvang 14.00 uur tot 17.00 uur.
’s Avonds gaat het dak eraf met de enige echte Amsterdamse Avond verzorgd door de Bolle Jan Show. Waan jezelf in hèt cafe van Amsterdam en geniet van optredens van diverse Amsterdamse artiesten. De tent gaat open om 20.30 uur en het feest start om 21.00 uur tot 01.00 uur.
BESTEL NU JE TICKETS HIERONDER!!


Hoofdsponsoren

Website sponsor