Ticket verkoop

Net als vorig jaar zal de ticketverkoop dit jaar online zijn. Om echter tegemoet te komen aan de wensen van de bezoekers zal er dit jaar, eenmalig, een voorverkoopavond worden gehouden. Op deze avond is het mogelijk om alvast je kaartjes te kopen voor de komende Feestweek. Tijdens deze avond kan er zowel contact (liefst wel zo gepast mogelijk) alsook middels pin worden betaald. De voorverkoop zal gehouden worden in Het Dorpshuis de Cirkel, van 19.00 tot 20.30 uur. Na het einde van deze voorverkoopavond zullen de kaarten enkel nog online verkrijgbaar zijn en zal tevens de online verkoop starten. Wil je dus zeker zijn van een kaartje wees er dan snel bij!!

Alleen op deze avond hebben wij een leuke aanbieding voor de snelle beslissers! Koop je deze avond je kaarten voor de feestweek, dan neemt CFN de fee / boekingskosten voor haar rekening. Hiermee komen de kosten voor een kaartje uit op:

  • ticket donderdagavond (Q-music) € 5,-
  • ticket zaterdagavond (Proost! + DJ Ricky Corony) € 15,-
  • combinatieticket donderdag en zaterdag € 17,50

LET OP!! zoals reeds vermeld is deze aanbieding alleen geldig op woensdagavond (datum nader te bepalen voor 2021). Hierna zullen de kaarten alleen online te koop zijn en zullen er boekingskosten / fee (€ 1,- per ticket) in rekening worden gebracht.

Ook dit jaar is de grote van de tent, en dus ook het bezoekersaantal, afhankelijk van het aantal verkochte kaarten. Wanneer de kaartverkoop goed verloopt dan kan de commissie er voor kiezen om het aantal te verkopen kaarten online te vermeerderen en hiermee dus ook de tent (bezoekerscapaciteit) te vergroten.

 

Voor het kopen van de tickets kun je gebruiken maken van onderstaande link

(mogelijk vanaf – datum nog nader te bepalen voor 2021 – , 20.30 uur)